Je bent hier: Home >
Info over deelname
Met Whatsapp verstuur je gratis berichten aan groepsleden via je smartphone.

Bij een Buurt WhatsApp zijn je buurtbewoners de leden van de groep. Zo kun je elkaar snel en direct informeren over verdachte situaties in je buurt. Iedere buurtbewoner kan een bericht versturen. Alle aangesloten buurtbewoners ontvangen meteen dit bericht en ze kunnen daar vervolgens op reageren. De politie komt in actie als er een 112-melding wordt gedaan. Naast berichten kun je ook foto's, video's en geluidsopnames gratis versturen. Een bijkomend voordeel is dat het tegelijkertijd leidt tot zeer intensieve sociale contacten. WhatsApp is een veel krachtiger middel dan de 'buurtpreventie-oude stijl', waarbij mensen op straat surveilleerden.Aan een WhatsApp-groep kunnen maximaal 256 mensen deelnemen.

Op deze site vind u meer informatie over het initiatief in het dorp Malden. Via deze site kunt u zich op dit moment aanmelden voor deelname aan de groepen in: Maldensveld, Heidezoom, Molenveld en Boskant

Indeling whatsappgroepen Malden


Afhankelijk van uw woonadres wordt u in één van deze groepen ingedeeld. Na aanmelding neemt de beheerder contact met u op.

AANMELDEN VOOR EEN WIJK
115
187
85
182
94
116
171
71
152
115
MIJN WABPMALDEN
DOWNLOADS
WABP Malden
024-6690002
info@wabpmalden.nl

(c) 2016 - WABP Malden. Alle rechten voorbehouden.